Reizen als een Pro!

Amsterdam groeit snel qua bezoekers én inwoners. De verwachting is dat het aantal dagelijkse verplaatsingen in de stad in 2030 met 20 tot 40% zal toenemen. Als we ons hetzelfde blijven verplaatsen als nu, leidt dat tot opstoppingen, extra belasting van het milieu, logistieke problemen, drukte en uiteindelijk afname van de leefkwaliteit in de stad.

Daarnaast heersen in diverse maatschappelijke sectoren, zoals onderwijs, zorg en kinderopvang personeelstekorten. Amsterdam wil een aantrekkelijke stad blijven voor publieke professionals, waarbij mobiliteit een grote rol speelt. 

Reizen als een Pro! is een initiatief vanuit Dumoco voor alle publieke professionals werkzaam in Amsterdam. Met dit initiatief wil Dumoco zorgmedewerkers en leerkrachten uitdagen ander reisgedrag te overwegen. Dit wordt onder andere gerealiseerd door publieke professionals te voorzien van een Persoonlijk Reisadvies. Ook krijgen zij de mogelijkheid twee maanden lang gebruik te maken van het Probeeraanbod. De ervaringen worden vervolgens gebruikt om te bepalen in welke alternatieve mobiliteitsconcepten Dumoco  in de toekomst wil investeren om pendelende publieke professionals beter van dienst te zijn. 

Hieronder is weergegeven welke fases een deelnemer kan doorlopen tijdens het onderzoek en het eventuele vervolg daarvan in de vorm van een Persoonlijk Reisadvies en/of een Probeeraanbod. 

Dumoco - Utrechtseweg 9 - 3811 NA Amersfoort

Contact

© 2018 by Dumoco. 

Tel. 088 934 3406