Vervoerder: GoAbout

Hulp nodig?

De deelfietsen van GoAbout zijn in samenwerking met MoveYou,The Future Mobility Network en Bimas Bikes geplaatst in Amsterdam Zuidoost. Tijdens het probeeraanbod kunt u vouchers van € 25,00 reistegoed bestellen waarmee u in de app van GoAbout het ''abonnement- Vaak'' kunt activeren voor een periode van 2 maanden. Daarmee betaalt u geen starttarief, zijn de eerste 4 uur per rit (!) altijd gratis en kost ieder volgend half uur maar € 0,10. 

Een volledige werkdag van acht uur inclusief een half uur reistijd, kost zodoende € 1,00. Als u de fiets steeds inlevert binnen 4 uur, heeft u geen (!) extra kosten. De fietsen zijn op te halen en in te leveren bij de metrostations Duivendrecht, Bijlmer ArenA en Bullewijk. Het aantal ophaal- en inleverlocaties wordt uitgebreid en gebruikers kunnen hiertoe ook verzoeken indienen. 

Hoe werkt het?

Voorbereiding

1. Download de GoAbout app in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). 

2. Vul uw gegevens in om een persoonlijk account aan te maken (geen business account). 

3. Volg de instructies in de app om de registratie te voltooien.

Verzilveren vouchercode

4. Na het aanmaken van uw account kunt u direct online uw abonnement activeren, via https://goabout.com/bestellen/vaak met de door ons aan u gegeven vouchercode.

Eventuele extra kosten worden maandelijks bij u in rekening gebracht. Na de proefperiode van 2 maanden, wordt het Abonnement - vaak á € 9,95 maandelijks verlengd. Uw abonnement is elk moment van de maand opzegbaar.

*Bij de kaart hieronder ziet u ook Cargoroo staan. Deze aanbieder doet niet mee aan het Probeeraanbod.

kaart_gebieden_experiment_deelfietsen.png